Aperio

/Other/Ruko_dk/Produkter/Adgangskontrol/Aperio-cylinder-ruko-adgangskontrol.jpg

Aperio er læsere der kommunikerer trådløst med et elektronisk adgangskontrolsystem. I daglig brug holder man en brik eller et kort foran læseren og der låses op, hvis der er adgangstilladelse. Aperio læserne er udformet som låsecylinder eller langskilt og er let at montere. Aperio kan kommunikere online med det samme.

Mange virksomheder og institutioner har et behov for adgangskontrol, men installering af kabler og læsere til adgangskontrollen på bygningens indvendige døre er ofte en stor opgave, som gør at man holder sig til de nuværende låsecylindre med traditionelle nøgler. Det kan være at der gennem årene har været fremstillet mange nøgler, som man ikke længere har overblik over hvor befinder sig. Der kan være personale som har tabt nøgler eller glemt at aflevere ved fratrædelse, ligesom nøgler kan være lånt ud til håndværkere uden at man har styr på om nøglerne er returneret igen.

Aperio læsere er en god løsning på disse problemer. Apreio læsere kan monteres på døren, der hvor låsecylinderen er placeret og der skal ikke trækkes kabler i dørene, idet kommunikationen foregår trådløst via en hub.

Med Aperio er det muligt omgående at fjerne en adgangstilladelse, uden at man først skal inddrage nøglen - det hele styres fra computeren. Her er det også muligt at få et overblik over hvem der har været i hvilke lokaler og hvornår.

Aperio er til indvendig aflåsning. Til sikring af bygningsen yderdøre anvendes adgangskontrol som er godkendt til skalsikring, fx. Ruko ARX. Aperio læserne kan styres via samme program på computeren, så al aflåsning hænger sammen i en helhed. Brugerne kan også anvende samme kort eller brik til at låse op med.