Om ASSA ABLOY Group

ASSA ABLOY blev etableret i 1994 gennem en fusion af ASSA i Sverige og Abloy i Finland. Siden da har ASSA ABLOY vokset sig fra en lokal virksomhed til en international organisation med omkring 44.000 ansatte og en årlig omsætning på over 57 milliarder svenske kroner.

ASSA ABLOY arbejder i både modne- og vækstmarkeder i hele verden, og har en ledende position i det meste af Europa, Nordamerika, Asien og Stillehavsregionen.

I det hastigt voksende sikkerhedssegment har organisationen en stærk tilstedeværelse i områder som adgangskontrol, identifikationsteknologi, dørautomatik og hotelsikkerhed.

ASSA ABLOY Group er inddelt i tre regionale og to globale divisioner:

Divisionen Global Technologies har en ledende position på verdensplan som leverandør af elektroniske sikkerhedsløsninger. Global Technologies står bag brands som HID og VingCard Elsafe.
Den amerikanske division producerer og sælger mekaniske og elektroniske låse, cylindre, sikkerhedsdøre og dørkarme. Den amerikanske division tæller brands som Corbin Russwin, Curries, Medeco, Sargent og Yale.
EMEA divisionen producerer og sælger mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låse, cylindre, sikkerhedsdøre og beslag. Udbuddet er tilpasset de lokale markeders standarder og sikkerhedskrav, takket være et indgående lokalkendskab. I EMEA er disse brands blandt nogle af de mest respekterede i branchen, bl.a. Ruko, ABLOY, Yale, Mul-T-Lock, TESA, IKON og ASSA.
Asien og Stillehavsdivisionen producerer og sælger mekaniske og elektromekaniske låse, digitale dørlåse højsikkerhedsdøre og hardware. Nogle af divisionens brands inkluderer Guli, Pan Pan, King, Lockwood og Yale.
Divisionen Entrance Systems er en global leder inden for produkter, komponenter og service i kategorien indgangsautomatik. Divisionens brands tæller bl.a. Besam, Crawford, Megadoor og Albany.

For mere information om ASSA ABLOY Group, besøg www.assaabloy.com.